Obľúbený : Líčenie, Parfumy, Pleť, Vlasy
Aktuálne zľavy 15% - 20% na top značky Prejsť na akciu

Prečo je dobré používať BB krémy aj v zimnom období?

Autor: Martina Nyúlová Publikovaný: 25.03.2023
Prečo je dobré používať BB krémy aj v zimnom období?

Mnoho žien si myslí, že krémy s ochranným faktorom je dôležité používať iba v lete. Slnečné lúče majú obrovský vplyv na našu pokožku. Až 90% príznakov starnutia je spôsobených slnečným žiarením. Pokiaľ si pleť nechránime pred slnečným žiarením môže sa to odzrkadliť na trvalom poškodení pokožky ako je predčasné starnutie či rakovina kože.

BB krémy - základ líčenia aj v zime

Vzhľadom k tomu, že slnečné lúče sú silné aj počas zimného obdobia, je dôležité používať krémy s ochranným faktorom aj počas zimy. Skvelým riešením sú napríklad BB krémy značky Missha, ktoré ponúkajú ochranný faktor až SPF 42. Dostatočne chránia pleť pred slnkom, ale aj pred ostatnými škodlivými vplyvmi, s ktorými je naša pleť dennodenne v kontakte.

Čo je najlepšie pre zmiešanú a mastnú pleť?

BB krém Missha M Perfect Cover je vhodný pre zmiešanú a mastnú pleť. Pleť chráni pred UV žiarením viac ako 8 hodín. Zloženie obsahuje extrakt z rozmarínu, vodných rias a kaviáru, olej zo semien ruže a jojoby, makadamový olej a kyselinu hyalurónovú. BB krém má vysokú kryciu schopnosť, ktorá sa vyrovná make-upu a zanechá prirodzený výsledok. Pravidelným používaním získate hydratovnú a vyživenú pleť bez pigmentových škvŕn.

Trápi Vás suchá pleť?

Pokiaľ je Vaša pleť suchšia určite bude pre Vás vhodnejší BB krém Missha M Signature Real Complete. Taktiež obsahuje vysoký ochranný faktor, ktorý zabráni škodlivým slnečným lúčom a tvorbe pigmentových škvŕn. Súčasťou zloženia je peptidový komplex, extrakt ginko biloba a 50 rôznych výťažkov zo vzácnych bylín, ktoré uzdravujú pokožku a dodávajú jej vitalitu.


Aby sme Vám to zhrnuli. Dôležité je používať krémy či BB krémy s ochranným faktorom v každom ročnom období. Vaša pleť bude stále mladá, pevná a bez pigmentových škvŕn. Nezabúdajte, že Vaša pokožka si pamätá každé spálenie slnkom.

Veríme, že sme Vám týmto článkom trochu rozšírili obzory a že si vyberiete z našej ponuky tie vhodné produkty práve pre Vašu pleť.


Prečítajte si naše ďalšie články

Kategória: BB & CC & DD krémy
zdieľam:
Autor
Martina Nyúlová

Som študentka UCM v Trnave a zaujímam sa o BIO kozmetiku a prírodné produkty.

...

Odporúčaná kategória

Odporúčané obchody