Obľúbený : Líčenie, Parfumy, Pleť, Vlasy
Aktuálne zľavy 15% - 20% na top značky Prejsť na akciu

Top 5 letných produktov, ktoré by ste mali vlastniť

Autor: Martina Nyúlová Publikovaný: 25.03.2023

Teploty stúpajú a náš make-up potrebuje o to viac výdrže. Asi si myslíte, že do takej dlhotrvácnej a odolnej kozmetiky treba vraziť viac peňazí. Pravdou je, že áno, ale aj nie. Existujú cenovo dostupné produkty, ktoré vedia urobiť "čáry-máry" a sú doslava za pár eur. Taktiež sú tu aj produkty, ktoré sú síce drahšie, ale ten efekt je na nezaplatenie.

V lete toho až tak moc nepotrebujeme, pretože slniečko nám vie na pleti urobiť zmeny v podobe opálenia, no i tak sa nezabudnite natierať krémom s ochranným faktorom. Ideálne je, aby ste si zaobstarala krémik, ktorý však bude vhodný pod make-up. Nesmie byť príliš "premasťujúci" ako napríklad indulona alebo klasická nivea. Pleť by mal krásne hydratovať a chrániť, no nesmie ju zťažiť, aby nám make-up prilnul k pleti. Keď už máme zhrnuté, čo pred líčením, poďme na samotné porudukty, ktoré vám exkluzívne prinášame z ponuky nášho sortimentu, o ktorých vieme, že sú tou najsprávnejšou voľbou v tomto krásnom období.

1.Vodeodolná farba na obočie L.A. Girl Brow Pomade

Táto vecička je doslova jednotkou aj na našej stránke. Má až 6 odtieňov a výdrž dovtedy, pokiaľ samé nebudete chcieť, aby farba bola preč. Farby sú skôr studenšie, čo je oveľa prirodzenejšie, ako farby ladené do teplejšieho tónu. Má ľahkú a krémovo našľahanú textúru, aby aplikácia na obočie a pokožku, tam kde obočie práve chýba, bola jednoduchá. Gélik na obočí zaschne a nezotiera sa. Je skvelým pomocníkom pre tie z vás, ktoré máte vytetované obočie, avšak nie ste spokojná s tvarom či farbou. Táto farbička to hravo zvládne. Produkt neobsahuje štetec, takže určite siahnite po obojstrannom štetci na obočie taktiež od značky L.A. Girl. Spolu tvoria skvelé duo pre dokonalé obočie. A teraz hurá potápať sa bez strachu, že prídem o obočie :-)

2. Vodeodolná riasenka Ardell Beauty Lash Splash

Ak ste ju ešte nevyskúšali, pravdepodobne nám asi ani nebudete veriť, že po potápaní v bazéne sú riasy čierno čierne a krásne vytočené. Perfektný pomocník aj pre tie z vás, ktoré máte problém s otláčaním riasenky, pretože máte dlhé mihlaničky, ktoré sa dotýkajú viečka alebo viečko posadené príliž nízko riasam. To, že sa Vám riasenka otláča neznamená vždy jej nekvalitu, ale pravdepdobne ste len nezvolila vodeodolnú verziu.

Prikladáme tiež link k vodnému testu, ktorý sme si pre Vás prichystali, aby ste nám skutočne verili, že táto riasenka je výborná. Avšak pozor! Nezabudnite si dvojfázový odličovač, pretože inak sa riasenky nezbavíte ;)

3. Make-up Nabla Close-Up Futuristic Foundation

Ak ste si mysleli, že sa v tomto článku bude nachádzať niečo ako BB krém alebo CC krém, ste na omyle. My Vám prinášame make-upktorý má stredné krytie a zakryje len to, čo je nevyhnutné zakryť, aby pleť nepôsobila maskoidne. Samozrejme, pokiaľ by ste s týmto make-upom chceli vytvoriť vyššie kryciu schopnosť, stačí make-up postupne navrstviť a doslova vás "vyfiltruje".

Čo je na tomto make-upe obzvlášť lákavé, tak to, že je určený na všetky typy pletí. Od suchej až po tú mastnú. Dávajte si však pozor na miesta, na ktorých sa nachádzajú šupinky. Tie musia ísť preč namočeným uterákom alebo priamo peelingom. Pleť musí byť dostatočne hydratovaná krémom, ktorý je určený na daný typ pleti.

Make-up sa Vám na pleti "uzamkne" a vytvorí sa zamatový finiš. Pleť krásne prejasní a na výber máte z naozaj neskutočného množstva podtónov a dokonca aj z tmavých odtieňov, s ktorými si môžte vytvoriť kontúry.Tento make-up je doslova ako snapchat filter. Prirodzený a rozjasnený vzhľad je vždy hitom každého ročného obdobia, obzvlášť leta.

4.Kontúrovacia paleta Sleek Face Form

Mať dobre prekryté nedokonalosti už teda máme a teraz potrebujeme docieliť plasticitu v podobe kontúr, rozjasňovača a líčok. Táto paletka od preslávenej značky Sleek v sebe spája praktickosť a variabilitu pre všetky tóny pleti. Má 3 odtiene a najuniverzálnejším je odtieň Fair. To, ako spolu hrajú tieto odtiene Vás naozaj dostane. Lícenka je nutnosťou pre letné obdobie, pretože Vám dodá do pleti krásne šťavnatý tón a verte nám, že táto v paletke Sleek so zlatými odleskami a ružovým tónom vyčaruje krásny look. Kontúrovacím púdrom a rozjasňovačom zvýrazníme partie ako sú lícne kosti, čelo, nos a brada. A zase platí to, že rozjasnená pleť je to najtrendovejšie pre toto obdobie.

5.Tekutý matný rúž Jordana Sweet Cream

Sú rozkošné, matné a sú dlhotrvácne. Reč je o tekutých matných rúžoch, ktoré vydržia hodiny bez pocitu vysúšania, otláčania pri jedle alebo pití, takže s nimi môžte pokojne aj do bazéna a nemusíte sa báť, že sa vám rúžik pri väčšom šantení rozotrie. Sú v niekoľkých odtieňoch, avšak medzi letné favoritky patria hlavne odtiene: Strawberry Cheesecake, Raspberry Tart, Mango Sorbet, Cherry Cobler Pomegranate Pie, Sugarberry Crumble.

Toto bolo naších top 5 produktov, ktoré by každá obľúbenkyňa "šminiek" v lete mala vlastniť. Staviame na dlhotrvácnosťvodeolnosť a tak trocha na rozjasnenie, pretože to je to, čo aj slniečko robí, keď nám dopraje svoje teplé lúče. Svet je hneď prežiarenejší a spokojnejší. A teraz sa priznaj.. koľko produktov z tohto zoznamu máš vo svojom letnom must have ty?


Pomôžeme s výberom najlepších produktov z kategórie - riasenky

Spoločne sa pozrieme na to, ako si môžete zvoliť to najlepšie riasenky.

Vyhľadávanie riasenky pre SR ukazuje, že najlepšie riasenky sú tie, ktoré sú vyrobené zo zložiek, ktoré sú bezpečné pre pokožku. Dobré riasenky sú tie, ktoré sú hypoalergénne, neobsahujú žiadne škodlivé látky a sú vyrobené zo zložiek, ktoré sú vhodné pre citlivú pokožku. Najlepšie riasenky sú tie, ktoré sa ľahko nanášajú a vytvárajú trvalý efekt.

Ak hľadáte najlepšiu riasenku, mali by ste sa pozrieť na zloženie. Ak je riasenka vyrobená zo zložiek, ktoré sú bezpečné pre pokožku, je to dobrý začiatok. Mali by ste tiež skontrolovať, či je riasenka hypoalergénna, neobsahuje žiadne škodlivé látky a je vhodná pre citlivú pokožku. Ak je riasenka vyrobená zo zložiek, ktoré sú vhodné pre citlivú pokožku, bude to mať pozitívny vplyv na vašu pokožku.

Tiež by ste mali skontrolovať, či je riasenka ľahko nanášateľná a vytvára trvalý efekt. Dobrá riasenka by mala mať aj dobrú výdrž, aby ste ju nemuseli často obnovovať. Ak je riasenka vyrobená zo zložiek, ktoré sú bezpečné pre pokožku, hypoalergénne a neobsahuje škodlivé látky, mali by ste si byť istí, že je to najlepšia riasenka pre vás.

V zhrnutí, ak hľadáte najlepšiu riasenku pre seba, mali by ste sa pozrieť na zloženie. Najlepšie riasenky sú tie, ktoré sú vyrobené zo zložiek, ktoré sú bezpečné pre pokožku, hypoalergénne, neobsahujú škodlivé látky a sú vhodné pre citlivú pokožku. Mali by ste tiež skontrolovať, či je riasenka ľahko nanášateľná a vytvára trvalý efekt. Ak chcete mať istotu, že zvolíte najlepšiu riasenku pre seba, odporúčam prečítať si recenzie iných ľudí o danom produkte. Taktiež je dobré skúsiť si riasenku pred kúpou, aby ste si boli istí, že je pre vás vhodná.




Kategória riasenky

Riasenka s obsahom karnaubského vosku predĺži riasy a zväčší ich objem. Jej rýchloschnúca textúra vyživuje riasy a udržuje ich hladké a jemné. Špeciálny štetec v tvare presýpacích hodín vhodný aj pre ťažko dostupné riasy vo vnútorných...

Riasenka Volume Glamour Push Up nádherne zvýrazni a maximálne predĺži vaše riasy! Vaše oči budú orámované hustým závojom príťažlivých a krásne zdvihnutých rias, ktoré jedinečným spôsobom zvýraznia prirodzenú krásu vašich očí.

Vodeodolná riasenka pre okamžitý objem a dokonalý vzhľad vašich rias.

9 €
6 €
45 €

Najlepší materiál pre riasenky?

Ak hľadáte materiál pre riasenky, odporúča sa použiť mikrovlákno. Toto vlákno je veľmi jemné a ľahko sa nanáša. Je tiež veľmi odolné voči vode a môže sa ľahko umývať. Mikrovlákno je tiež hypoalergénne, čo znamená, že je bezpečné pre oči. Je to tiež veľmi trvanlivé, takže vám poskytne dlhú životnosť.Mikrovlákno je najlepší materiál na výrobu riaseniek. Je hypoalergénne, odolné voči vode a veľmi trvanlivé. Je ľahko nanášateľné a ľahko sa umýva. Poskytuje dlhú životnosť.Krátke zhrnutie: Mikrovlákno je najlepší materiál na výrobu riaseniek. Je hypoalergénne, odolné voči vode a veľmi trvanlivé. Je ľahko nanášateľné a ľahko sa umýva a poskytuje dlhú životnosť.


Náš názor na riasenky

Náš názor, čo je to riasenky je, že riasenky sú malé kozmetické výrobky, ktoré sa používajú na zvýraznenie očí. Ich hlavným cieľom je zvýrazniť a zdôrazniť tvar očí a obočia. Riasenky sa môžu používať na zvýraznenie farby očí, zvýšenie objemu rias, zvýšenie dĺžky rias a tiež na zvýraznenie tvaru očí. Riasenky sa môžu používať samostatne alebo v kombinácii s očnou linkou a očnými tiene. Existuje veľa druhov riasenok, ktoré sa líšia v závislosti od výrobcu a typu produktu.

Webový redaktor Krasotika.sk


Kategória riasenky

Aké sú najlepšie -predhovory riasenky?

Najpredávanejšie riasenky sú tie, ktoré poskytujú dlhotrvajúce výsledky a sú vyrobené z prírodných ingrediencií. Môžu byť vodoodolné, bez vône alebo s príjemnou vôňou. Najlepšie je vyskúšať rôzne produkty a vybrať si taký, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Riasenky sú skvelým spôsobom, ako zvýrazniť oči a vytvoriť krásny vzhľad. Krátke zhrnutie: Riasenky sú skvelým spôsobom, ako zvýrazniť oči a vytvoriť krásny vzhľad. Najlepšie je vyskúšať rôzne produkty a vybrať si taký, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.



Prečítajte si naše ďalšie články

Kategória: Riasenky
zdieľam:
Autor
Martina Nyúlová

Som študentka UCM v Trnave a zaujímam sa o BIO kozmetiku a prírodné produkty.

...

Odporúčaná kategória

Odporúčané obchody