Obľúbený : Líčenie, Parfumy, Pleť, Vlasy
Aktuálne zľavy 15% - 20% na top značky Prejsť na akciu

Top 10 najpredávanejších produktov za rok 2018

Autor: Martina Nyúlová Publikovaný: 14.01.2018

Prvé dni nového roka máme za sebou. Veríme, že ste do neho vykročili tou správnou nohou, ale ešte by sme sa predsa len na chvíľku obhliadli za rokom 2018 a za najobľúbenejšími produktmi za tento rok. V tomto článku Vám prinášame desať produktov, ktoré sa v roku 2018 predávali najviac. Nájdete medzi nimi stálice, ale aj pár noviniek, ktoré ste si doslova zamilovali.



1. Riasenka Trifecta Milani

Pre niekoho možno prekvapenie a niekto si možno povedal: „To sa dalo čakať.“ Na prvom mieste máme úžasnú a mnohými ospevovanú riasenku s názvom Trifecta. Pýtate sa, čím tak očarila naše zákazníčky? Krásne riasy oddelí a vytočí, po aplikácii budete mať riasy čierno čierne, neotláča sa a neopadáva. A ako bonus – je za viac než prijateľnú cenu. Určite stojí za vyskúšanie.



2. Transparentný púder Nabla Close Up

Na druhom mieste sa hneď nachádza novinka z roku 2018. Perfektný transparentný púder Nabla z kolekcie Close Up. Na tento púder sme snáď vôbec nepočuli zlé slovo. Perfektne zafixuje make-up, zmatní pleť a zároveň je ideálny aj na metódu „baking“. Veru, tento púder si právom zaslúžil druhé miesto.



3. Gélová farba na obočie Stay Put

Opäť tu máme jednu stálicu, bez ktorej si už mnohé ani nevieme predstaviť deň. Skvelá farba na obočie Stay Put, vďaka ktorej si vykreslíte to najúžasnejšie obočie. Súčasťou balenia je aj unikátny štetček, ktorý ocení každá z vás. Má špeciálny tvrdý hrot, ktorým sa dajú nakresliť ultra tenké chĺpky. Stay Put je jednoducho správna voľba.



4. Tekutý matný rúž Sweet Cream Jordana

Óóó áno! Určite ste tento produkt očakávali v prvej desine. A veru ste sa nemýlili. Čo by to bol za rebríček produktov, keby sa v ňom neobjavil obľúbený tekutý matný rúž Sweet Cream od Jordana. Svojou kvalitou sa vyrovná aj drahším rúžom. Je to taký malý chutný rúžik akurát do kabelky. Najpredávanejšími odtieňmi boli odtiene Tiramisu a Creme Brulee :) Tak čo, máte aspoň jeden z nich?



5. Prírodné mihalnice Bloom

Bloom – značka mihalníc, ktorá sa vyznačuje skvelým pomerom ceny a kvality. Aj z toho dôvodu patria riasy tejto značky medzi najpredávanejšie v Krasotike. Pokiaľ by ste sa stratili v množstve rôznych typov rias, tak Vám snáď pomôže, že najpredávanejšie boli modely Wispy a Demi Wispy.



6. Luxusná sada hubiek na make-up L.A. Girl

Sú dve, sú praktické a vďaka nim bude Vaša „pleťovka“ dokonalá. Áno, hovoríme o týchto skvelých ružových hubkách na make-up. Sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, ktorý perfektne make-up či korektor zapracuje do pleti a výsledok je neskutočný.



7. Zmatňujúci make-up Truly Matte L.A. Colors

Zaslúžené miesto v tejto desine má aj ospevovaný Zmatňujúci make-up Truly Matte. Je obľúbený medzi blogerkami, vizážistkami či bežnými zákazníčkami. Perfektne kryje, je dlhotrvácny a na pleti vyzerá prirodzene. A ako už možno niektoré viete z Instagramu, najpredávanejší je odtieň Natural. No jednoducho ho miluje takmer každá žena, ktorá ho vyskúšala.




8. Ardell 6 – pack Demi Wispies

Ďalšie riasy, ktoré sa tešia Vašej obľúbenosti. Našimi zákazníčkami veľmi žiadaný model rias Demi Wispies – hneď 6 krát v jednom balení. Pre mnohé z vás sú tieto riasy každodenným „must have“ a aj my musíme uznať, že na oku vyzerajú famózne.




9. Magnetické mihalnice Ardell

Ulepené prsty od lepidla a dlhá aplikácia umelých rias sú už len spomienkou. Začiatkom roka 2018 sme prišli so skvelou novinkou – magnetickými riasami od značky Ardell. Veľmi rýchla aplikácia, ktorú si obľúbilo mnoho z Vás. Aj preto sa môže tento produkt pýšiť miestom v prvej desiatke predajnosti.



10. Fixačný sprej Make It Last Milani

Posledným produktom v najpredávanejšej desiatke sa nachádza fixačný sprej Make It Last od značky Milani. Zafixuje make-up až na 16 hodín, príjemne osvieži a je napumpovaný hydratačnými zložkami. Vďaka týmto vlastnostiam sa teší svojej obľúbenosti a veríme, že tomu tak bude aj v tomto roku.

Veríme, že sa Vám táto desiatka najpredávanejších produktov za rok 2018 páči. Určite nám dajte do komentára vedieť, aké sú Vaše najobľúbenejšie produkty za rok 2018, poprípade či niektorý z uvedených vyššie máte doma.


Pomôžeme s výberom najlepších produktov z kategórie - riasenky

Spoločne sa pozrieme na to, ako si môžete zvoliť to najlepšie riasenky.

Vyhľadávanie riasenky pre SR ukazuje, že najlepšie riasenky sú tie, ktoré sú vyrobené zo zložiek, ktoré sú bezpečné pre pokožku. Dobré riasenky sú tie, ktoré sú hypoalergénne, neobsahujú žiadne škodlivé látky a sú vyrobené zo zložiek, ktoré sú vhodné pre citlivú pokožku. Najlepšie riasenky sú tie, ktoré sa ľahko nanášajú a vytvárajú trvalý efekt.

Ak hľadáte najlepšiu riasenku, mali by ste sa pozrieť na zloženie. Ak je riasenka vyrobená zo zložiek, ktoré sú bezpečné pre pokožku, je to dobrý začiatok. Mali by ste tiež skontrolovať, či je riasenka hypoalergénna, neobsahuje žiadne škodlivé látky a je vhodná pre citlivú pokožku. Ak je riasenka vyrobená zo zložiek, ktoré sú vhodné pre citlivú pokožku, bude to mať pozitívny vplyv na vašu pokožku.

Tiež by ste mali skontrolovať, či je riasenka ľahko nanášateľná a vytvára trvalý efekt. Dobrá riasenka by mala mať aj dobrú výdrž, aby ste ju nemuseli často obnovovať. Ak je riasenka vyrobená zo zložiek, ktoré sú bezpečné pre pokožku, hypoalergénne a neobsahuje škodlivé látky, mali by ste si byť istí, že je to najlepšia riasenka pre vás.

V zhrnutí, ak hľadáte najlepšiu riasenku pre seba, mali by ste sa pozrieť na zloženie. Najlepšie riasenky sú tie, ktoré sú vyrobené zo zložiek, ktoré sú bezpečné pre pokožku, hypoalergénne, neobsahujú škodlivé látky a sú vhodné pre citlivú pokožku. Mali by ste tiež skontrolovať, či je riasenka ľahko nanášateľná a vytvára trvalý efekt. Ak chcete mať istotu, že zvolíte najlepšiu riasenku pre seba, odporúčam prečítať si recenzie iných ľudí o danom produkte. Taktiež je dobré skúsiť si riasenku pred kúpou, aby ste si boli istí, že je pre vás vhodná.




Kategória riasenky

Predlžujúca riasenka Legendary Lengths so špeciálne navrhnutou kefou, ktorá oddelí a zároveň zvýrazní aj ťažko dostupné riasy, predĺži ich až o 50% ak tomu dodá trikrát väčší objem.

Zvýrazňujúce riasenka Chubby Lash (fattening Mascara) vlastné bohaté riasy!

Luxusné riasenka v očarujúcom leopardím dizajne zhustí a predĺži riasy.

8 €
15 €
35 €

Najlepší materiál pre riasenky?

Ak hľadáte materiál pre riasenky, odporúča sa použiť mikrovlákno. Toto vlákno je veľmi jemné a ľahko sa nanáša. Je tiež veľmi odolné voči vode a môže sa ľahko umývať. Mikrovlákno je tiež hypoalergénne, čo znamená, že je bezpečné pre oči. Je to tiež veľmi trvanlivé, takže vám poskytne dlhú životnosť.Mikrovlákno je najlepší materiál na výrobu riaseniek. Je hypoalergénne, odolné voči vode a veľmi trvanlivé. Je ľahko nanášateľné a ľahko sa umýva. Poskytuje dlhú životnosť.Krátke zhrnutie: Mikrovlákno je najlepší materiál na výrobu riaseniek. Je hypoalergénne, odolné voči vode a veľmi trvanlivé. Je ľahko nanášateľné a ľahko sa umýva a poskytuje dlhú životnosť.


Náš názor na riasenky

Náš názor, čo je to riasenky je, že riasenky sú malé kozmetické výrobky, ktoré sa používajú na zvýraznenie očí. Ich hlavným cieľom je zvýrazniť a zdôrazniť tvar očí a obočia. Riasenky sa môžu používať na zvýraznenie farby očí, zvýšenie objemu rias, zvýšenie dĺžky rias a tiež na zvýraznenie tvaru očí. Riasenky sa môžu používať samostatne alebo v kombinácii s očnou linkou a očnými tiene. Existuje veľa druhov riasenok, ktoré sa líšia v závislosti od výrobcu a typu produktu.

Webový redaktor Krasotika.sk


Kategória riasenky

Aké sú najlepšie -predhovory riasenky?

Najpredávanejšie riasenky sú tie, ktoré poskytujú dlhotrvajúce výsledky a sú vyrobené z prírodných ingrediencií. Môžu byť vodoodolné, bez vône alebo s príjemnou vôňou. Najlepšie je vyskúšať rôzne produkty a vybrať si taký, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Riasenky sú skvelým spôsobom, ako zvýrazniť oči a vytvoriť krásny vzhľad. Krátke zhrnutie: Riasenky sú skvelým spôsobom, ako zvýrazniť oči a vytvoriť krásny vzhľad. Najlepšie je vyskúšať rôzne produkty a vybrať si taký, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.



Prečítajte si naše ďalšie články

Kategória: Riasenky
zdieľam:
Autor
Martina Nyúlová

Som študentka UCM v Trnave a zaujímam sa o BIO kozmetiku a prírodné produkty.

...

Odporúčaná kategória

Odporúčané obchody