Obľúbený : Líčenie, Parfumy, Pleť, Vlasy
Aktuálne zľavy 15% - 20% na top značky Prejsť na akciu

BB krémy – od výživy k dokonalosti

Autor: Martina Nyúlová Publikovaný: 15.04.2023
BB krémy – od výživy k dokonalosti

Má vaša pleť nedostatky, ale bojíte sa, aby ju zbytočne nezaťažovali make-upy? V tom prípade sa pre vás hodia BB krémy.

Sú skvelými pomocníkmi nielen počas nanesenia, ale aj po odlíčení. Vašu pleť krásne vyživia a nabijú vitamínmi. Mnohé z nich dokonca obsahujú UV faktory, ktoré vás chránia pred nepriaznivými účinkami slnečných lúčov. BB krém sa nanáša rovnako ako make-up: štetcom, hubkou či prstami.

Ak ste sa ešte nepripravili na leto, určite skúste odľahčenú formu make-upu: BB krém.

BB krém MISSHA M Perfect Cover BB Cream

Myslíte si, že BB krém pre vás nie je vhodný kvôli nízkej krycej schopnosti? Mýlite sa. BB krémy v sebe obsiahujú niekoľko zložiek, ktoré pleť vyživujú a zakryjú aj nedostatky.

Vyrážky? Pigmentové škvrny? Dehydrovaná pleť? Tento unikátny BB krém od značky Missha je vitamínová bomba pre vašu pleť. Podporuje liečbu akné, neupcháva póry a zanecháva naturálny look počas celého dňa. U nás v Krasotike sme si ho veľmi obľúbili!

Vďaka extraktu z harmančeka upokojí podráždenú pleť. Kyselina hyaluronová pleť hydratuje a prispieva k jej vypnutiu. Krém obsahuje aj extrakt z rozmarínu, ktorý je sám o sebe plný vitamínov. Nájdete v ňom bielkoviny, vlákninu, železo, horčík, vápnik, fosfor, draslík, zinok, sodík, omega 3, omega 6 či kyselinu listovú.

BB krém obsahuje extrakt z vodných rias a kaviáru, olej zo semien ruže a jojoby či makadamový olej. Všetky tieto zložky pôsobia priaznivo na vašu pleť. A aj keď sa zdá, že vyživujúcich zložiek je v tomto zázraku priveľa, pleť vôbec nezaťažujú.

Rad M Perfect je vhodný na mastnú pleť. Obsahuje hydratačné zložky, ale to neznamená, že pleť viac zmastí. Aj pleť, ktorá produkuje nadbytok mazu, potrebuje hydratáciu. A niekedy je práve dehydratácia problém, kvôli ktorému sa vaša pleť mastí.

Konzistencia krému je veľmi príjemná a ľahko roztierateľná. Nezlieva sa do vrások a dokáže zakryť aj výrazné nedokonalosti. Na pleti drží počas celého dňa a môžete sa tešiť, že aj na kúpalisku budete vyzerať dokonale. Tento BB krém plní funkciu ochranného krému proti slnečným lúčom s UV faktorom až 42.

Máte na výber z dvoch veľkostí. 20-gramové balenie, ktoré je ideálne na cestovanie, a 50-gramové, ktoré je praktické kvôli pumpičke na dávkovanie BB krému. Obsahuje 4 odtiene: na vašej pleti sa zmineralizujú a prispôsobia jej tónu.


MISSHA M Signature Real Complete BB Cream

Real M Signature je vhodnejší na suchú pleť. Jeho zloženie je obohatené o nano-komplex a peptidy. Zjemňuje a vyživuje pokožku. Amino-komplex a prírodné lipidy ju účinne hydratujú a zabraňujú tvorbe mastného lesku, aj keď je to krém na báze olejov.

Tento BB krém sa dokonca hodí aj na citlivú pleť. Rad M Signature obsahuje extrakt z ginko biloba a 50 rôznych výťažkov zo vzácnych bylín. Pokožku revitalizuje, aby ste vyzerali sviežo počas celého dňa. Využijete ho aj pri vode. Obsahuje UV faktor 25, ktorý chráni pleť pred nepriaznivým efektom slnečných lúčov. Jeho konzistencia je krémovo-olejovitá.

Na výber máte dve veľkosti balenia. 20-gramové a 45-gramové. Väčšie balenie obsahuje praktickú pumpičku na dávkovanie tohto BB krému. Dostanete ho v 3 odtieňoch.

BB krém L.A. Girl HD PRO BB Cream

Špeciálne krycie zložky tohto BB krému zjednotia tón pleti. Obsahuje vitamíny B3, C, E a hydratačné zložky, ktoré vašej pleti dodajú potrebnú výživu. Pleť je po aplikácii tohto krému zjednotená, avšak krycia schopnosť je nižšia ako pri BB krémoch od značky Missha. Ľahko sa rozotiera, vyzerá prirodzene a neobsahuje parabény, ktoré zbytočne zaťažujú pleť.

Je vhodnejší na suchšiu pleť, ale určite nezaťaží ani problémovú T-zónu. Je skvelý na mladistvú pleť, ktorej stačí len pridať a zjednotiť tón. Na pleti sa dostatočne prispôsobí. Na výber máte buď zo žltých, alebo ružových podtónov.

Tónovací hydratačný krém SPF 18 theBalm BalmShelter

Vďaka jemnej konzistencií vám BalmShelter od theBalm vytvorí na pleti zjednotený a prirodzený look. Hydratačné zložky v kréme pleť nezaťažujú a vytvárajú beztiažový pocit. Je obohatený o liečivé zložky a UV ochranu. Obsahuje UV faktor, ktorý chráni pleť pred slniečkom.

Tento BB krém vám poskytne nielen skvelý vzhľad, ale aj vitamíny a ochranu. Po odlíčení pleť ostáva hydratovaná a vyživovaná. Na výber máte niekoľko odtieňov v béžových tónoch. Konzistencia je tuhšia, ale nemusíte sa báť, že vašu pleť zaťaží. Pri tomto produkte je cena naozaj na mieste.


Prečítajte si naše ďalšie články

Kategória: BB & CC & DD krémy
zdieľam:
Autor
Martina Nyúlová

Som študentka UCM v Trnave a zaujímam sa o BIO kozmetiku a prírodné produkty.

...

Odporúčaná kategória

Odporúčané obchody